Happy Block

Happy Block

Schattig puzzelspel

Happy Block is een leuk puzzelspel waarin je gekleurde blokken matcht om punten te scoren. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Leuke en verslavende gameplay
  • Schattige, kleurrijke graphics
  • Grappige geluidseffecten

TEGEN

  • Geen Xbox Live support
  • Geen helpmenu

Goed
7

Happy Block is een leuk puzzelspel waarin je gekleurde blokken matcht om punten te scoren.

Hoe speel je Happy Block?

Je koppelt vier blokken van dezelfde kleur aan elkaar om zo één groot blok te maken, die je vervolgens laat ontploffen om punten te scoren. Hoe meer blokken van dezelfde kleur er naast het grote blok staan, hoe meer punten je krijgt. Door speciale combo's te maken verhoog je je score ook.

Happy Block blijft interessant door de diverse power-ups en verschillende soorten blokken. Het spel heeft honderd levels, verdeeld over twee spelmodi, en meerdere achievements om vrij te spelen. De gameplay is erg verslavend en doet denken aan Bejeweled en Tetris.

Via de online leaderboards neem je het op tegen andere spelers. Je vindt deze op het OpenXLive Network en niet op Microsofts eigen officiële Xbox Live service.

Hoe werkt de besturing?

De bediening van Happy Block is erg simpel. Tik op een klein blokje om die te laten ontploffen. De blokjes daarboven vallen dan naar beneden. Scoor punten door de grote blokken te laten ontploffen. Je power-ups gebruik je door op het desbetreffende icoontje bovenaan het spelbord te tikken.

Hoewel de bediening simpel is, duurt het even voor je het spel helemaal door hebt. Tussen de eerste levels door wordt je het een en ander uitgelegd, maar het zou fijn zijn als je deze tips nog een keer terug kan lezen in een helpmenu.

Hoe ziet het eruit?

Happy Block is erg goed vormgegeven. De gezichtjes van de kleurrijke blokken maken je altijd weer vrolijk. De cartoonachtige geluidseffecten en stemmen zijn ook erg leuk, maar misschien een beetje zoet. Gelukkig kun je het geluid ook uitzetten.

Onze mening

Happy Block is een vermakelijk puzzelspel dat fans van Bejeweled zeker aanspreekt.

Meeste download Strategiespellen voor Windows-phone-7

Meer
Happy Block

Download

Happy Block